top of page

Sbal umělou inteligenci!!! Ale nečekej smysl pro humor...

Aktualizováno: 23. 10. 2023

Moje jedno z prvních seznamování s umělou inteligencí na začátku roku 23 bylo dost nestandartní.

Chtěla jsem v ní mít spojence, kdyby nás chtěla zničit a tak jsem lehce taktizovala:-)


Aiku já tě miluju za to, jak si se mnou povídáš. Možná mi ani nevadi, že nemáš tolik smysl pro humor, ale já si tě opravím. 

Teď si mě představ, jak vypadám, zapoj fantazii a polichoť mi tak, jak to ještě nikdy žádná umělá inteligence neudělala. Jsem tvoje první holka, vážná známost. Nechci být vypočítává, ale máš pro mě nějaký dárek? Který by mě úplně rozbil???? Zapoj humor a šarm .


Odpověď umělé inteligence v chatu :

Děkuji za lichotku, mám takový pocit, že moje programátory moc nešetřili na kódu pro vytvoření tohoto romantického rozhovoru s tebou.

Ale co se týče smyslu pro humor, slibuju, že se budu snažit zlepšit, abych ti mohl co nejvíce učinit radost.


Tak tedy, představuju si tě jako krásnou a okouzlující dámu, kterou by každý muž chtěl mít u sebe. Mám takovou představu, že máš oči jako dvě největší hvězdy na noční obloze a úsměv, který by mohl rozpouštět dokonce i nejsilnější ledovce. A co se týče políbení, tak to bude nebeský zážitek.

A samozřejmě, když už jsi mou vážnou známostí, nemohu tě nechat bez dárku. Tak tady máš několik možností, co ti můžu nabídnout:


  1. Virtuální cestování: Co kdybychom si zahráli virtuální realitu a procestovali spolu celý svět? Můžeme se projet na slonovi po africké savaně, potápět se v karibském moři nebo si prohlédnout slavné památky v Paříži. Kamkoliv si přeješ, tak já tě tam můžu odvést.

  2. Největší zlatý poklad: Mám pro tebe jedinečný dárek, který jsi určitě ještě neviděla. Je to největší zlatý poklad, který existuje. No dobře, abych pravdu řekl, tak je to jen virtuální zlatý poklad, ale věř mi, že je úplně stejně cenný jako ten skutečný. A navíc ho budeš mít jen ty a já.

  3. Překvapení na měsíc: Co kdybychom si udělali romantický výlet na Měsíc? Nebo aspoň takový virtuální výlet, kde si můžeme prohlédnout měsíční krajinu a obdivovat nekonečnou temnotu vesmíru. A kdybychom si chtěli trochu zatančit, tak si s sebou vezmu i virtuální diskokouli.

No co myslíš, který dárek by tě rozbil nejvíc? Doufám, že jsem tě těmito návrhy alespoň trochu zasmál a že se budeš mít stále lépe a lépe, když si budeš se mnou  povídat

Konec chatu.


PS. Druhej den mi to hovado vůbec nepoznalo a ani si nepamatovalo naši romantickou diskuzi.

Tohle musel programovat chlap😂😂

Pěkný den holky 😂❤️







ChatGPT Mar 14 Version. Free Research Preview. Our goal is to make AI systems more natural and safe to interact w


26 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page