top of page

Jak se fotí budoucí prezidenti

Aktualizováno: 2. 6. 2023

Udělám z vás třeba prezidenta, když si to budete přát!!!




Chlapi píšete mi pořád, že chcete fotky na CV, ale vůbec netušíte, co vás čeká. Tak pro ty, co unesou tuhle informaci, protože foceni u mě je DANGEROUS😂😂


Tohle focení není úplně jednoduchá věc.

Každý kdo se u mně fotí musí se mnou spolupracovat. To znamená skamarádit se se mnou hned na začátku. Naladit se na stejnou strunu.

A úplně ideální se do mně tak na tři hodiny focení zamilovat:-)

Na focení to úplně stačí.

TO pak funguje !!!


V ateliéru při kávičce tak, že se totálně hodite do klidu a vypustíte všechny pracovní i osobní nervy světa. Naladěním na stejnou vlnu a klidně i s nohama na stole chytnete takový šarm a charisma, že i vaše vlastní manželka zapochybuje, kdo vás to vlastně fotil a koho to doma má...


Nechci fotit přepracovaný a zničený chlápky. Udělám pro to ze svého profesního hlediska úplně nejvíc, abyste byl ten nejchytřejší a nejmocnější chlap pod sluncem.


Pokud potřebujete dobrou fotku do životopisu, protože jste herec, sportovec,  politik, právník, senátor, nebo ředitel úplně všeho, je potřeba se u mě uvolnit nejvíc jak jen to vůbec může jít.

A to vám garantuju že to prostě funguje. Nehlídám čas a moje focení není odměřeno vteřinami a fotím tak dlouho, dokud si nejsem jistá, že jsem to z vás ,,vytřískala,,


Asi na mě budete koukat překvapeně, protože tohle foceni neznáte ani z televize:-)

Chvílema vám budu připadat jako neuvěřitelnej kašpar, chvíli budete v úžasu, budu vás chválit i vztekle křičet, budu pro vás neskutečná kočka i šílená saň i těžkej profik. Ale jak z vás vyndat a vykřesat všechny ty vaše skrytý emoce, který vám pomůžou udělat sadu životních fotek??


U mě zapomenete na všechny vaše starosti a hodíte na mě ten nejvíce nejkrásnější obličej, který z vás udělá to , co vy potřebujete a čím chcete být. A tím už vlastně ve skutečnosti budete. Je mi jedno co si o mě při focení budete myslet důležitý je výsledek naší fotky, která vás udělá přesně tím čím jste. Takže nechci slyšet zprávy typu : uděláte mi jenom nějakou rychlou fotku do životopisu. Na to fakt neslyším. To vám udělá každej druhej automat na ulici 200 krát za sebou, ale na všech budete mít zvedlý obočí a tázavý pohled co to kurňa vlastně dělám?


Pokud jste přesně o tomhle už nějaký pátek uvažovali, garantuju vám, ze tohle přesně je ONO.  A cena? Startujeme na 10000,- za sadu fotek, v eurech nebo korunách, podle toho, jestli je to foceni na váš web, obraz do pracovny, do vlastní lodě, na vážné i nevážné schůzky  do seznamek, do časopisů a letáků,  nebo na billboardy:-)  a to vše už jsem fotila, takže není čeho se bát .

Vše ostatní do telefonu, zpráv a nebo na místě  Eva Javůrková  602338808

Ps: velké díky každému  chlapikovi, který tohle všechno přečetl až do konce. Protože chlapi to mají rádi stručně.

Takže klobouček dolů pánové ❤️

Vy, co jste vydrželi, jste moji noví  potenciální zákazníci i přátelé už teď.


Ilustrační foto, rok asi 2012 a super milý charismaťák, co to se mnou zažil

Od pohledu skoroprezidet.

Umim to...při vší skromnosti 😊

393 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page